Ok,пак ще проверя и направо ще щракна една снимка да погледнете и вие .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с мигачи и аварийни
Collapse
X
-
Да продължа да си пиша в моята тема, след като смених успешно несветещата ми крушка на врътката на парното с втора употреба за 2лв.(никъде не намерих нито такава крушка, нито такъв цокъл), се оказа, че не съм свързал правилно копчето за аварийките (те работят), и сега съм без мигачи и ел. стъкла.
Ясно нещо някъде съм дал на късо и ще намеря изгорелия бушон, но въпроса ми е как е правилно да свържеш копчето за аварийките?!? и можеш ли да обърнеш двете букси? При мен са бяла и черна и позволява произволно свързване, което докато колата е запалена не е било добре да го правя...
сам си отговарям, няма изгорял бушон под капака при волана, и при жабката и при двигателя, проблема остана и след махане на клемата на акумулатора.
идеята е да е изгорял модула за стъклата (над жабката) и тъй като имам фабричен ключ който дистанционно отключва колата, та това ще пробвам утре, отворен съм и към други идеи.Last edited by raiders; d.m.y г., 22:47.sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
От днес установих, че не е от модула за стъклата над жабката, както и какво не работи:
-мигачи
-ел. стъкла
-ел. шибидах
-чистачки
-темп. показание при километража
Хайде колеги има и други подобни теми, но никъде никой не казва как се е справил с проблема.sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
Да възродя малко старата тема... днес мигачите ми почнаха да отказват когато си поискат. Чакам на червено, пуснал съм си мигача (без значение ляв или десен) и изведнъж тотално отказва. Като върна лоста в изходна позиция и после отново включа мигача понякога светва за секунда, но в повечето случаи не търгва въобще, освен ако не включа и изключа аварийните. Направя ли упражнението с аварийните мигача започва да си работи и така до следващото му отказване, което може да е след 2 секунди, може да е и след 2 минути... всеки път е различно. Та да обобщя - имам аварийни и те работят безпроблемно, но ляво и дясно отказват когато им хрумне. Щом аварийните работят предполагам, че проблема НЕ Е в релето, но нека по-запознатите се изкажат..?Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)
Comment
Comment